مواد لازم :
-دو قاشق غذا خوری روغن گیاهی
-دو عدد پیاز خرد شده
-دو حبه سیر
-دو قاشق چای خوری زنجبیل خورد شده
-شش عدد میخک
-دو عدد چوب دارچین (۵ سانتی متری) – پودر شده
-یک قاشق چای خوری زیره
-یک قاشق چای خوری پودر گشنیز
-نمک به میزان لازم
-یک قاشق چای خوری فلفل
-یک قاشق چای خوری زردچوبه
-۴۳۰ گرم نخود پخته
-یک فنجان گشنیز تازه خرد شده
زمان لازم و طرز تهیه
زمان لازم برای آماده سازی مواد | زمان پخت | زمان لازم برای آماده شدن غذا |
---|---|---|
10دقیقه | 30دقیقه | 40 دقیقه |
-روغن را در یک ظرف بزرگ بر روی حرارت متوسط قرار داده و سرخ کنید تا پیازها ترد شود.
-سیر، زنجبیل، میخک، دارچین، زیره ، گشنیز، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. برای یک دقیقه سرخ کنید، به طور مداوم هم زده شود. نخود پخته شده را به همراه آبی که در آن پخته شده را با سایر مواد مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. قبل از مصرف گشنیز تازه را به آن اضافه نمایید.
ارزش غذایی :
این دستور پخت برای سرو 8 نفر می باشد | میزان کالری : 135 به ازای هر سرو |
---|---|
چربی | 4.5 گرم |
چربی های اشباع شده | 1.0 گرم |
کلسترول | 0 میلی گرم |
سدیم | 289 میلی گرم |
پتاسیم | 217 میلی گرم |
کربوهیدرات | 20.5 گرم |
فیبر رژیمی | 4.6 گرم |
پروتئین | 4.1 گرم |
قند | 1 گرم |
ویتامین A | 506IU |
ویتامین C | 7 میلی گرم |
کلسیم | 51 میلی گرم |
آهن | 2 میلی گرم |
تیامین | 0 میلی گرم |
نیاسین | 0 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0 میلی گرم |
منیزیم | 28 میلی گرم |
فولات | 56 میکروگرم |
افزودن دیدگاه