مواد لازم :

-۴۴۰ گرم نخود پخته شده و له شده.
-۸ عدد برگ ریحان تازه و خرد شده.
-۱/۴ فنجان سبوس جو.
-۱/۴ فنجان جو دوسر.
-۱ فنجان برنج قهوه ای.
-۴۰۰ گرم پنیر توفو (و یا پنیر های مشابه موجود در بازار مانند لاکتیکی با نمک کم).
-۵ قاشق غذاخوری سس باربکیو.
-نصف قاشق چای خوری نمک.
-نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه.
-۳/۴ قاشق چای خوری پودر سیر.
-۳/۴ قاشق چای خوری مریم گلی خشک شده.
-۲ قاشق چای خوری روغن گیاهی.

زمان لازم و طرز تهیه

زمان لازم برای آماده سازی موادزمان پختزمان لازم برای آماده شدن غذا
20دقیقه10دقیقه30 دقیقه

-ابتدا در یک کاسه بزرگ نخود له شده و ریحان خرد شده را بهم زده سپس سبوس جو، جو دوسر و برنج قهوه ای را به مخلوط اضافه نمایید (مخلوط کمی خشک بنظر خواهد آمد).

-در یک کاسه جدا پنیر توفو (و یا پنیر های مشابه موجود در بازار مانند لاکتیکی با نمک کم) را با دست له کنید و این کار را تا زمانی که آب آن کم شود ادامه دهید (لازم نیست تمام آب آن خارج شود) سپس سس باربکیو را به آن اضافه و با پنیر مخلوط کنید.

-مخلوط پنیر را به مخلوط نخود اضافه و سپس نمک ، فلفل سیاه، پودر سیر و مریم گلی را اضافه و خوب بهم بزنید.

-روغن را بر روی یک ماهیتابه و با شعله متوسط حرارت دهید، از مخلوط نخود شکل همبرگری درآورده و هر طرف آن را برای ۵ دقیقه سرخ نمایید.

در صورت تمایل مانند یک همبرگر آماده و سرو نمایید.

ارزش غذایی :

این دستور پخت برای سرو 8 نفر می باشد میزان کالری : 161 به ازای هر سرو
چربی4.7 گرم
چربی های اشباع شده1.0 گرم
کلسترول0 میلی گرم
سدیم340 میلی گرم
پتاسیم216 میلی گرم
کربوهیدرات23.8 گرم
فیبر رژیمی3.9 گرم
پروتئین8.3 گرم
قند 0 گرم
ویتامین A98IU
ویتامین C6 میلی گرم
کلسیم200 میلی گرم
آهن 4 میلی گرم
تیامین0 میلی گرم
نیاسین2 میلی گرم
ویتامین B60 میلی گرم
منیزیم54 میلی گرم
فولات49 میکروگرم