مواد لازم :
-۴۴۰ گرم نخود پخته شده و له شده.
-۸ عدد برگ ریحان تازه و خرد شده.
-۱/۴ فنجان سبوس جو.
-۱/۴ فنجان جو دوسر.
-۱ فنجان برنج قهوه ای.
-۴۰۰ گرم پنیر توفو (و یا پنیر های مشابه موجود در بازار مانند لاکتیکی با نمک کم).
-۵ قاشق غذاخوری سس باربکیو.
-نصف قاشق چای خوری نمک.
-نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه.
-۳/۴ قاشق چای خوری پودر سیر.
-۳/۴ قاشق چای خوری مریم گلی خشک شده.
-۲ قاشق چای خوری روغن گیاهی.
زمان لازم و طرز تهیه
زمان لازم برای آماده سازی مواد | زمان پخت | زمان لازم برای آماده شدن غذا |
---|---|---|
20دقیقه | 10دقیقه | 30 دقیقه |
-ابتدا در یک کاسه بزرگ نخود له شده و ریحان خرد شده را بهم زده سپس سبوس جو، جو دوسر و برنج قهوه ای را به مخلوط اضافه نمایید (مخلوط کمی خشک بنظر خواهد آمد).
-در یک کاسه جدا پنیر توفو (و یا پنیر های مشابه موجود در بازار مانند لاکتیکی با نمک کم) را با دست له کنید و این کار را تا زمانی که آب آن کم شود ادامه دهید (لازم نیست تمام آب آن خارج شود) سپس سس باربکیو را به آن اضافه و با پنیر مخلوط کنید.
-مخلوط پنیر را به مخلوط نخود اضافه و سپس نمک ، فلفل سیاه، پودر سیر و مریم گلی را اضافه و خوب بهم بزنید.
-روغن را بر روی یک ماهیتابه و با شعله متوسط حرارت دهید، از مخلوط نخود شکل همبرگری درآورده و هر طرف آن را برای ۵ دقیقه سرخ نمایید.
در صورت تمایل مانند یک همبرگر آماده و سرو نمایید.
ارزش غذایی :
این دستور پخت برای سرو 8 نفر می باشد | میزان کالری : 161 به ازای هر سرو |
---|---|
چربی | 4.7 گرم |
چربی های اشباع شده | 1.0 گرم |
کلسترول | 0 میلی گرم |
سدیم | 340 میلی گرم |
پتاسیم | 216 میلی گرم |
کربوهیدرات | 23.8 گرم |
فیبر رژیمی | 3.9 گرم |
پروتئین | 8.3 گرم |
قند | 0 گرم |
ویتامین A | 98IU |
ویتامین C | 6 میلی گرم |
کلسیم | 200 میلی گرم |
آهن | 4 میلی گرم |
تیامین | 0 میلی گرم |
نیاسین | 2 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0 میلی گرم |
منیزیم | 54 میلی گرم |
فولات | 49 میکروگرم |