مواد لازم :

-دو قاشق غذا خوری روغن گیاهی
-دو عدد پیاز خرد شده
-دو حبه سیر
-دو قاشق چای خوری زنجبیل خورد شده
-شش عدد میخک
-دو عدد چوب دارچین (۵ سانتی متری) – پودر شده
-یک قاشق چای خوری زیره
-یک قاشق چای خوری پودر گشنیز
-نمک به میزان لازم
-یک قاشق چای خوری فلفل
-یک قاشق چای خوری زردچوبه
-۴۳۰ گرم نخود پخته
-یک فنجان گشنیز تازه خرد شده

زمان لازم و طرز تهیه

زمان لازم برای آماده سازی موادزمان پختزمان لازم برای آماده شدن غذا
10دقیقه30دقیقه40 دقیقه

-روغن را در یک ظرف بزرگ بر روی حرارت متوسط قرار داده و سرخ کنید تا پیازها ترد شود.
-سیر، زنجبیل، میخک، دارچین، زیره ، گشنیز، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. برای یک دقیقه سرخ کنید، به طور مداوم هم زده شود. نخود پخته شده را به همراه آبی که در آن پخته شده را با سایر مواد مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. قبل از مصرف گشنیز تازه را به آن اضافه نمایید.

ارزش غذایی :

این دستور پخت برای سرو 8 نفر می باشد میزان کالری : 135 به ازای هر سرو
چربی4.5 گرم
چربی های اشباع شده1.0 گرم
کلسترول0 میلی گرم
سدیم289 میلی گرم
پتاسیم217 میلی گرم
کربوهیدرات20.5 گرم
فیبر رژیمی4.6 گرم
پروتئین4.1 گرم
قند 1 گرم
ویتامین A506IU
ویتامین C7 میلی گرم
کلسیم51 میلی گرم
آهن 2 میلی گرم
تیامین0 میلی گرم
نیاسین0 میلی گرم
ویتامین B60 میلی گرم
منیزیم28 میلی گرم
فولات56 میکروگرم

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *